HomeOmgeving en activiteiten | Gîte | Culinair | Wandelen | Info en tarieven | Gastenboek

Wandelen

"Als wandelaars hebben wij ons helemaal in ons element gevoeld in het gebied rondom Génis. Onze wandelingen waren een voor een aanraders."w001

"De rust is werkelijk heerlijk om te ervaren. 
Daarnaast hebben we vele wandelingen in de omgeving kunnen maken. Het leent zich hier prachtig voor! "


Wandelen in alle vrijheid, ook met GPS

w

Direct vanuit de gîte kunt u fantastische wandelingen maken. Niet voor niets worden er in Génis wandelevenementen georganiseerd.
Zo zijn er lange-afstands-wandelpaden (de Grand Randonnées, bijvoorbeeld  GR646) en vele uitgezette wandelroutes. Deze gaan afwisselend door bossen, weilanden en langs riviertjes. U kunt hier uren ronddolen zonder iemand tegen te komen. Onderweg wordt u verrast door de vele dieren die hier ongestoord kunnen leven.
GPS-wandelen: met onze wandel-gps kunt u de mooiste wandelingen maken zonder de kaart te hoeven bestuderen. U volgt gewoon het aangegeven spoor als bij uw TomTom. Super relaxed wandelen dus, want verdwalen is er niet meer bij! U krijgt van ons (naast het kaartmateriaal) een wandel-gps mee, waar u de wandelingen eenvoudig mee kunt volgen. Dit apparaat is zo eenvoudig en gemakkelijk dat de wandelaars bij ons het kaartmateriaal al snel thuis laten ligen.

Aangezien we een enorm aanbod hebben van zowel kleine als grotere routes kunt u de keuze maken die het best bij u past. Er zijn wandelingen van 5 kilometer, wandelingen van 8 a 10 kilometer en wandelingen van 15 a 20 kilometer. En allemaal met GPS te lopen.Wandelaars
"De wandelingen waren in de GPS geprogrammeerd. Uniek voor deze streek. Ideaal want zo was het genieten zonder de stress van het zoeken naar de juiste route ! Bent u Iets minder fanatiek, ook kortere (of langere) wandelingen zijn te lopen."


x

"Prachtige omgeving en het wandelen met de Gps is top."

x