HomeOmgeving en activiteiten | Gîte | Culinair | Wandelen | Info en tarieven | Gastenboek

GîteDe gîte met terrasWoonkamer

Slaapkamer


Beschrijving

In de oude koeienstal van de boerderij is een comfortabele vakantiewoning gerealiseerd, die u via een eigen pad bereikt. Deze gîte wordt aangeboden voor maximaal 3 volwassenen is van alle gemakken voorzien (4-pits kooktoestel, magnetron, koelkast, vaatwasser, verwarming e.d.). Vele details herinneren nog aan de oude koeienstal.

De gîte beschikt op de begane grond over een ruime woon-/eetkamer, keuken, badkamer en boven over twee slaapkamers die zowel apart als geschakeld te gebruiken zijn.

Vanuit uw verblijf brengen de openslaande deuren u op het ruime privé-terras met een fantastisch uitzicht over het heuvellandschap van de Dordogne.
Hier kunt u optimaal van het buitenleven genieten. Rondom de gîte en het zwembad kunt u heerlijk onspannen bij diverse zitjes in zon en schaduw.
De gîte heeft een totale oppervlakte van ongeveer 50m2.

Vanuit de gîte kunt u gelijk beginnen aan één van de talloze uitgezette wandel- of fietsroutes.
Voor brood en de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Génis, dat op loopafstand is gelegen. Daar is natuurlijk ook een terrasje
aanwezig.

Faciliteiten

U kunt gebruik maken van ons zwembad voor een verfrissende duik. Het  water wordt op een natuurlijke wijze gezuiverd. In de nabije omgeving is tevens een groot zwemmeer.

Er is Wifi aanwezig met een uitstekend bereik in de gîte.

Verder is er in de gîte een tv met Nederlandse zenders.

Voor uw gemak bieden wij diverse zelf bereide gerechten en gebak aan (zie tabblad Culinair).

Toegang tot de gîte

zwembad
Zwembad  7,30 x 3,75 (diepte 1,30)