HomeOmgeving en activiteiten | Gîte | Culinair | Wandelen | Info en tarieven | Gastenboek

Gastenboek
Wandelroute 2


Gert en Jolina: 'heerlijk om te onthaasten'


Het is een heerlijke plek om te onthaasten en dan 's avonds verwend te worden door een heerlijke vegetarische of veganistische maaltijd. Marleen, jij kunt zo enthousiast vertellen over de gerechten die je kookt.
Jullie wonen in een prachtige omgeving. We hopen dat er nog veel gasten komen die ook genieten van alles wat jullie te bieden hebben.


Ronald en Nina: 'fijn, onze honden ook welkom'


Ook wij hebben erg genoten van ons verblijf in de gîte Noisette! Fijn dat onze 2 honden ook welkom waren.
We hebben diverse wandelingen gemaakt, o.a. circuit de Pervendoux. Deze is een absolute aanrader!
We vonden het eten erg lekker. Het was heerlijk om na een lange wandeling te relaxen en niet te hoeven koken! Kortom, we hebben een fijne week gehad en zullen vast nog eens terug komen!


Jan en Else: 'tongstrelende gerechten'


Zoveel vlinders zijn op "La Bourgeoise" op ons neergefladderd, de mooie omgeving, prachtige wandelingen, jullie warme attente aandacht, tongstrelende gerechten in de ochtend en avond.
Dank voor alle vlinders.


Bert en Nen : 'passie voor de natuur'
 


We hebben hier twee mooie weken gehad! We hebben heerlijk kunnen wandelen vanuit het huisje, genoten van de rust en de natuur op het terras: geweldig om de kikkers, de krekels, allerlei vogels, schapen, Pieter de ezel te horen, enz. 
Lekker uit kunnen rusten! 
We proefden ook jullie passie voor de natuur: alle planten, maar ook kleine en wat grotere beestjes. 
Marleen, bedankt voor je heerlijke kookkunsten! 
Ook het zwembad was een heerlijke verfrissing bij het warme weer.

Ruud en Anita: 'omgeving en de rust'
 

Wij hebben heerlijk genoten van deze vakantieweek bij jullie in de gite. Mooie wandeltochten gemaakt en genoten van de omgeving en de rust. 
En Marleen bedankt voor je heerlijke kookkunsten en de super high tea. 
Wij komen zeker terug.

Mieke en Louis: 'wandelingen in gps'
 

Als wandelaars hebben wij ons helemaal in ons element gevoeld in het gebied rondom Génis. Onze wandelingen waren een voor een aanraders. De “Pervendoux links om” als starter van onze vakantie, de “Lavareille rechtsom”, het rondje zwemmeer “Base de Rouffiac” (incl. bever die we langs zagen zwemmen!). Clairvivre, de Moulin du Pont (wat een prachtige wandeling!!), de Hautefort en als laatste ons rondje “Tourtoirac”. De kers op de vakantiewandeltaart!
De wandelingen waren in de GPS van Marleen en Arno geprogrammeerd. Uniek voor deze streek. Ideaal want zo was het genieten zonder de stress van het zoeken naar de juiste route ! Bent u Iets minder fanatiek, ook kortere (of langere) wandelingen zijn te lopen. 
De verbazing over ”de stilte” in het gebied is bij ons het gehele verblijf gebleven. De natuurlijke geluiden geven een oase van rust. Het gebied is zo uitgestrekt dat zelfs op “toeristische” plekjes het niet druk is!
Na wandeling of activiteit terugkomen bij de Gite, met de wetenschap dat Marleen om 19.30 haar zin “Hier ben ik” uitspreekt en de lekkerste gerechten meebrengt..dat was werkelijk waar smullen. Met een prima prijs kwaliteit verhouding.
Deze vakantie heeft ons goed gedaan. Dank Arno en Marleen dat jullie dit, met het door jullie uitgedachte concept, aan jullie gasten mee willen geven.
Meer dan geslaagd.

Kees en Elvira: 'naar de koeien kijken'


We hebben genoten van onze 2 weken in de gîte. Het mooie weer en het vertoeven in het zwembad. De uitjes naar de prachtige dorpjes, kastelen, tuinen en grotten.
En wat heerlijk om 's ochtends je deuren open te doen om weer naar de koeien te kijken. En natuurlijk alle andere kleine diertjes die deze vakantie onze buren waren.
We hebben genoten van jullie kookkunsten en gastvrijheid.
Geniet van het goede leven hier in Frankrijk!
Fietsroutes